Popis produktu
Doporučujeme ozdobit bobulemi hroznového vína bíle i modré, vlašským ořechem a popřípadě bazalkou nebo mátou, ale nikdy ne společně (méně znamená více).
Bruschetu nakrájime na středně velké plátky.
Měkký sýr z modrou plísni (doporučujeme sýr italského typu Gorgonzola) na strouháme na jemno dáme do misky, přidáme pomazánkové máslo neutrálne chutí a pomocí šlehače vytvoříme lehkou, nadýchanou pěnu.
Pomocí zdobíciho sáčku dáme pěnu na bruschetu.
Vinné želé pomoci nože dáme vyndáme ze sklenice a nakrájime na plátky, kterými ozdobíme takto připravenou bruschetu.
Doporučujeme ozdobit bobulemi hroznového vína bíle i modré, vlašským ořechem a popřípadě bazalkou nebo mátou, ale nikdy ne společně (méně znamená více).
OZNÁMENÍ: od 4.4.2023 do 18.4.2023 je prodej na eshopu pozastaven.